Nacht van den Doender

zaterdag · 22:00
Tent Ruusbroecpark

Soulbrothers & 3 of a kind

Na de lichtstoet kan je naar de prijsuitreiking gaan in de tent in het Jan van Ruusbroecpark.

Na de uitreiking ontvangen we dit jaar de Soulbrothers op de Nacht van den Doender. Zij kunnen als geen ander alle dansbenen aan het werk zetten na de adembenemende lichtstoet.

Soulbrothers... drie geboren entertainers, drie muzikanten van de bovenste plank. Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg (The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als ‘Allemaal’) elk podium daveren. Deze opzwepende powermix zorgt keer op keer voor party, plezier, een ongelofelijke ervaring en véél muziek.

Daarna is het aan 3 of a kind om plaatjes te draaien en iedereen uit de bol te laten gaan. Deze geliefde Hoeilaartse dj-set bewees al op menig feestje dat ze als geen ander hun publiek kunnen opzwepen en krijgen jong en oud aan het dansen. Ambiance verzekerd dus!   

(Opgelet: we reiken dit jaar eerst de prijzen uit. Het is natuurlijk wel wat wachten, maar 3 of a kind zal jullie al wat opwarmen. Daarna zetten we de nacht in met de Soulbrothers en 3 of a kind. We verwachten iedereen na de lichtstoet meteen in de tent!)

 

Gratis toegang