zaterdag om 14:00 · Centrum

Straatanimatiefestival

Straatartiesten uit binnen- en buitenland bezorgen de toevallige passant heerlijke momenten!

Suikerpoppenfee

Zoete sprookjesverhalen, heerlijke gedichtjes, een lekker liedje en geurige danspasjes … samen met haar Droomlakei tovert de Suikerpoppenfee alles uit haar tasje alsof het niets is. 

Festiviola

Een festivalletje in het festival. De vrolijke Fiola praat tussen de tentjes de boel aaneen. Hij lokt en lonkt, begroet en ontroert, vertroetelt en inspireert de bezoekers. Klein en groot mag zelf aan de slag met de hulp van Poppy, Tom Toonladder en Diederdiedirx.

De Softmijsjes

IJs is nostalgisch, fantasievol en geliefd door jong en oud. De Softmijsjes met hun ijscobakfiets brengen ouderwets en tastbaar geluk, en verwennen het publiek met rijk versierde softijsjes.

Radio Ozon

Radio Ozon zorgt traditiegetrouw voor het kleinste feestje van het grootste formaat! Mike Pale-Ale, Willie Whiskey en Ronny Ricardo geven het beste van zichzelf en zorgen voor voldoende bisnummers.

Fruitylicious

Frivole dames zorgen voor een zonnige, fruitige sfeer in de Hoeilaartse straten. Ze nodigen je graag uit voor een Caraïbische dans … op hoog niveau.

Muzikale Koekenbakkers

Dit duo trakteert je op smaakvolle en licht verteerbare klanken. Een menukaart vol herkenbare en verrassende muziek, van traditioneel tot swingend, van klassiek tot modern, van vocaal tot instrumentaal. Dit alles geserveerd met een flinke portie humor! 

Trashbeatz

Gemaskerde wezens toveren afval om tot knotsgekke muziekinstrumenten en halen er aanstekelijke deuntjes uit. Van een levend drumstel tot een swingende xylofoon, alles kan!

En nog zoveel meer …

 

Gratis toegang